Slide 1

Kan du trække vejret er du halvvejs

Cookie- og privatlivspolitik

Websitet dykker-skolen.dk anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Ønsker du ikke at modtage cookies fra dette website, skal du under ”internetindstillinger” i din browser, vælge ”avancerede cookieindstillinger”, og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra.

Persondata


Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du handler hos Dykkerskolen indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold på www.dykkerskolen.dk, hvis du tager kontakt via mail, eller deltager i kursusaktivitet. Hvem er dataansvarlig for dine personlige data?

Dykkerskolen


Gammelby Strandvej 69
6700 Esbjerg
Telefon: +45 20 32 77 12
E-mail: dykkerskolen@esenet.dk
CVR-nr. 27575587

Periode for opbevaring


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger


Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Indsigt og klager


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til dykkerskolen@esenet.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til www.datatilsynet.dk